Route

Leads2travel

Amstelzijde 85a
1184 TZ Amstelveen

Vanuit de richting Utrecht

Neem de A2 richting Amsterdam. Neem afslag nummer 1, Transferium/Ouderkerk a/d Amstel. Ga aan het einde van de afslag bij de stoplichten rechtsaf de Burgemeester Stramanweg op. Ga na 2000 meter bij de stoplichten rechtdoor, (de brug over) en sla direct na de brug linksaf de Amstelzijde in. Vervolgens rijdt u een klein stukje rechtdoor en neemt de eerste rechts (voor de stenen paaltjes). Sla aan het einde linksaf en rijd door tot u aan uw linkerhand nummer 85a tegenkomt.

Vanuit de richting Den Haag/Schiphol/Haarlem

Van A4 (Den Haag/Schiphol) naar A9 richting Amstelveen. Neem afslag nummer 4, Ouderkerk a/d Amstel. Ga bij het einde van de afslag linksaf de Burgemeester Boersweg in. Sla na 850 meter bij de verkeerslichten rechtsaf de Oranjebaan in. Ga circa 1200 m bij de stoplichten (vlak voor de brug) rechtsaf de Amstelzijde in. U rijdt een klein stukje rechtdoor en neemt de eerste rechts (voor de stenen paaltjes). Sla aan het einde linksaf en rijd door tot u aan uw linkerhand nummer 85a tegenkomt.

Vanuit de richting Amersfoort/Almere (A1)

Neem de A1 richting Amsterdam en volg op het knooppunt Diemen de A9 richting Haarlem/Schiphol. Neem bij het knooppunt Holendrecht de afslag naar de A2 richting Amsterdam / Zaandam. Neem afslag nummer 1, Transferium / Ouderkerk a/d Amstel. Ga aan het einde van de afslag bij de stoplichten rechtsaf de Burgemeester Stramanweg op. Ga na circa 2000 meter met de stoplichten rechtdoor de brug over, en sla direct na de brug linksaf de Amstelzijde in. Rijdt een klein stukje rechtdoor en ga de eerste rechts (voor de stenen paaltjes). Sla aan het einde linksaf en rijd door tot u aan uw linkerhand nummer 85a tegenkomt.

Openbaar vervoer

Leads2Travel is goed bereikbaar met het openbaar. We zitten op een kwartiertje afstand van centrale punten in de omgeving als Schiphol, Station Bijlmer Arena en busstation Amstelveen, vanwaar u diverse bussen kunt nemen.

Vanaf Station Bijlmer neemt u lijn 171 of 146 naar de halte Brug/Amsteldijk of Brug/Hogereinde.Vanaf beide haltes is het ca. 3 min lopen naar de Amstelzijde 85a.

Vanaf Schiphol is er een directe busverbinding (lijn 300) naar de halte Ouderkerk a/d Amstel, vanwaar u in een kwartiertje wandelen door het gezellig dorp, ons kantoor bereikt. Minder ver lopen? U kunt ook deze bus 300 nemen en uitstappen bij busstation Amstelveen. Daar stapt u over op lijn 175 naar de halte Brug/Amsteldijk. Dan is het slechts 3 min lopen naar Leads2Travel.

Gratis parkeren bij Leads2Travel

U kunt gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein, niet te verwarren met het parkeerterrein parrallel gelegen aan de weg (de Oranjebaan), waarvoor u moet betalen. De parkeergelegenheid van Leads2Travel is afgesloten door een hek, op dit moment helaas nog zonder bel/intercom. Wanneer u ons bij aankomst belt (020-7630550) openen wij het hek voor u en kunt u kosteloos parkeren.